AppEnergispilSmall

Er du den bedste energichef?

I spillet Energiduellen får du mulighed for at udfordre dig selv eller kollegaer til at foretage de bedste energivalg. Du er energichef og skal forvalte virksomhedens budget bedst muligt til energiinvesteringer.

MÅLGRUPPE

Alle kan være med i energispillet.

OVERORDNEDE
RESULTATER

I energispillet skal du træffe beslutninger ud fra forskellige investeringsmuligheder og områder, som belysning, opvarmning, ventilation og trykluft. Den, der foretager de bedste investeringer vinder titlen, som virksomhedens energichef! Energispillet er en mulighed for at få et indblik i energiinvesteringer, i muligheden for at nedbringe jeres elforbrug eller blot at opleve hvor lidt, der skal til for at skabe store besparelser.

SÅDAN GØR DU

Du åbner spillet på dette link. Spillet er en web-app, og kan tilgås fra smartphone, tablet eller computer. Vedledning indgår i spillet.

Vi vil meget gerne modtage ris og ros, så hvis du sidder inde med kommentarer, tanker eller forslag så send dem til info@energiklyngecenter.dk – på forhånd tak!

TIDSFORBRUG

Det tager ca. 5 minutter at gennemføre et spil.

Anbefalede værktøjer

Udnyt jeres overskud af varme

Denne guide beskriver hvordan virksomheder og kommuner, med nogle konkrete step, kan fremme udnyttelse af overskudsvarme fra erhvervslivet. Guiden angiver i hvilke brancher, der er et særligt potentiale for udnyttelse af overskudsvarme.

Få støtte til vedvarende procesenergi

Overvejer du at investere i ny teknologi til produktionsprocesser i din virksomhed? Dette er en vejledning til Erhvervsstyrelsens støtteordning VE til proces, som giver op til 65 % støtte til at konvertere procesenergi til vedvarende energi.

Udarbejd jeres klimastrategi

Dette er vejledningen, der kan skaffe jeres virksomhed den rette klimastrategi. En klimastrategi er en visionær og langsigtet plan for din virksomheds klimaindsats, og adskiller sig derved fra et mere kortsigtet og konkret CO2-mål.

Energioptimer jeres belysning

Er jeres lys det rigtige? Er det placeret optimalt? Og er det kun tændt, når der er brug for det? Tjeklisten sørger for, at du får undersøgt belysningen grundigt, for at afdække hvor der er besparelser at hente.