Velkommen til Erhvervsenergi.dk

Om siden

Erhvervsenergi.dk er en side til dig, der arbejder med grøn omstilling og energibesparelser i virksomheder. Her kan du finde konkrete værktøjer og inspiration. Erhvervsenergi.dk henvender sig primært til virksomhedsejere og medarbejder i små og mellemstore virksomheder (SMV’er).  Men her er også inspiration at hente for erhvervsråd, erhvervskonsulenter eller kommunale medarbejdere, der arbejder med erhvervsservice, tilsyns- og klimaopgaver.

Værktøjer og cases

Siden indeholder mere end 15 forskellige værktøjer. Det er konkrete redskaber til, hvordan du kan komme i gang med at skabe en bedre bundlinje for virksomheden gennem grøn omstilling. Siden tager primært udgangspunkt i virksomheder i Region Sjælland, men kan bruges af alle.

I menuen til højre finder du værktøjerne – inddelt i 4 kategorier.

For hvert værktøj finder du også en eller flere eksempler på virksomheder, der har lavet indsatser på netop det område. Øverst på siden kan du finde alle vores virksomhedscases.

Nøgleord og hurtig navigation

Du kan også vælge en af vores mange nøgleord i højre side. På den måde får du let adgang til værktøjer såvel som virksomhedscases, der berører lige netop det emne, du specifikt søger efter.

God fornøjelse.

Erhvervsenergi er lavet af Provice ApS og Energiklyngecenter Sjælland. Sitet er finansieret af Region Sjælland.

Kontakt webmaster